Hirdetés

Egy régi vicc szerint a pofátlanság teteje valakinek oda piszkítani az ablaka alá majd bekopogni papírért. A bogácsi anyuka, még a vicc főszereplőjén is túltett pofátlanságban.

Saját csapdájába dőlt bele

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 22 éves bogácsi nővel szemben. A fiatal édesanya 2022 augusztusában rendszeresen visszajárt egy bogácsi üzletbe, ahonnan ruhaneműket, illatszereket, élelmiszereket lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár meghaladta a 150.000 forintot.

A csecsemő mint elterelés

A 22 éves nő csaknem minden alkalommal néhány hónapos gyermekét a kezében tartva lopott, ami kezdetben nem tűnt fel a bolti eladóknak. A nő azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy olyan korábban eltulajdonított ruhaneműket próbált becserélni az üzletben, amiről az alkalmazottak úgy tudták, hogy azokat még nem is adták el.

Hirdetés

Nincs válasz

Az elkövető, kihallgatása során tettére nem tudott magyarázatot adni, elmondása szerint jól kereső férje mellett nem volt rászorulva arra, hogy lopjon.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(Forrás)

Ezt olvasta már?

Ha hozzászólna a cikkhez, a Szijauram! facebook-oldalon várjuk véleményét!
Hirdetés